Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als je contact met me opneemt vanwege een probleem met je hond, dan spreken we eerst een kennismakingsgesprek af. Dit gesprek is maximaal een half uur en is gratis* en vrijblijvend. In dat half uur observeer ik het (probleem)gedrag van je hond en de manier waarop jij/jullie met de hond omgaan.

* geldt binnen Wageningen (buiten Wageningen 30 cent per kilometer, maximaal 20 km buiten Wageningen).

Gedragsbegeleiding en coaching

Als we na de kennismaking met elkaar aan de slag willen, dan stuur ik je een uitgebreide vragenlijst toe. Aan de hand van je antwoorden en mijn observaties maak ik een stappenplan en een inschatting van de benodigde tijd. Het is afhankelijk van het probleemgedrag en van jouw motivatie – om ook daadwerkelijk aan de slag te gaan met het huiswerk – hoeveel vervolgafspraken er nodig zullen zijn. Uiteraard gaat dit altijd in overleg.

Het tarief voor gedragsbegeleiding is 75 euro per uur (studenten en minima: 50 euro per uur). Meestal zullen deze afspraken ongeveer een uur duren, met uitloop naar maximaal 1,5 uur.

Locatie

In principe zullen de afspraken bij jou thuis en/of de omgeving daarvan plaatsvinden: tenslotte is dát meestal de plek waar het probleemgedrag optreedt. Daarnaast is het belangrijk dat ik kan zien hoe er in de thuisomgeving met de hond omgegaan wordt.

Woon je verder dan 20 km van Wageningen af, dan gaan we in Wageningen aan de slag. Ik zal je dan verzoeken om een filmpje te maken van het probleemgedrag.